vrijdag 23 april 2010

Layla Chaker op koninginnen nacht in Dubai Lounge

Donderdag 29 april en vrijdag 30 april


Dubai Lounge te Zaandam

Reserveer op tijd want vol is vol!!


06 29264526


Aanstaande donderdag nacht, koninginnen nacht komt de welbekende Layla Chakir samen met Jamal Ahlam naar Dubai Lounge te Zaandam. Zij begon als jonge meid in Khenifra met voornamelijk liedjes in het Chelha (atlas). Daarnaast zong ze ook arabische chaabi. Op latere leeftijd heeft ze zich het berbers uit de Rif eigen gemaakt en zingt dus ook Riffia muziek.

Haar repertoire is breed en ze heeft een geweldige stem. Ze heeft vooral veel bekendheid gekregen sinds ze Riffia zingt, maar ze is een van de beste en bekendste zangeressen uit de atlas en ze is een kei in Chleuh muziek.

Jamal Ahlam is ook van alle markten thuis en zingt chaabi, charki en ook berbers. Hij is een van de beste organisten uit Marokko die sinds lange tijd in Belgie woont. Hij treedt op en begeleidt veel bekende zangers zoals bijvoorbeeld Abdelmoula.

In ieder geval staan Layla en Jamal garant voor een geweldige koninginnen nacht. En ze geven Vrijdag nacht 30 april nog een extra optreden in Dubai Lounge te Zaandam.





zondag 4 april 2010

The place to be

Wie een gezellig nachtje uit wil gaan. Moet zeker bij Dubai Lounge zijn in Zaandam. Vorige week was het heel gezellig met Ahouzar. En ook Said Senhaji komt vaak langs om ons van zijn dimma nayda nayda te laten genieten.

Dubai Lounge spaart kosten nog moeite om altijd de beste artiesten uit Marokko, Nederland, Frankrijk en Belgie te halen.


Er is altijd een goede sfeer en je kunt ongestoord dansen zonder lastig te worden gevallen. Wij hebben een beleid dat dames met respect worden behandeld en als gasten kunnen chillen, relaxen en dansen. De beveiliging is goed al is dat niet nodig want onze mannelijke gasten zijn altijd nette heren die zich weten te gedragen.


Ik zou zeggen kom kijken en beleef een leuke nacht.

donderdag 25 maart 2010

Abdelaziz Ahouzar

Nadat vorige week Said Senhaji er een geweldig en onvergetelijk feest van heeft gemaakt. Hebben we dit weekend Abdelaziz Ahouzar op bezoek.
Met zijn vioolspel en zang brengt hij ons in de sfeer
van de Atlas en haar schoonheid.
Hij staat garant voor een geweldig feest en sfeervolle nacht.

Wij heten jullie dan ook welkom op 26 en 27 maart. Met deze topper uit de Atlas.




woensdag 10 maart 2010

Said Senhaji

Said Senhaji komt op 19 en 20 maart naar Dubai Lounge. Zoals we van sultan taarab chaabi gewend zijn zal hij ervoor zorgen dat het een gezellig feest wordt. Met zijn opzwepende muziek en zang is het immers dimma dimma dimma Nayda. We heten jullie dan ook van Harte Welkom bij Dubai Lounge.


maandag 8 februari 2010

Said Senhaji & Abdelaziz Ahouzar

Op 19, 20 en 21 Februari zijn Said Senhaji en Abdelaziz Ahouzar onze special guest in Dubai Lounge. Wij hebben moeite nog kosten bespaard om deze  zangers naar  Dubai Lounge te halen.

Said Senhaji is  bij iedereen  bekend. En hij is de onbetwiste nummer een  zowel in  Marokko als in Nederland. Hij is een Live perfomer zoals er maar enkelen zijn in de muziek. Met hem is het altijd dima dima Nayda Nayda.





















Abelaziz Ahouzar komt uit Azrou en is de nummer een in de chleuh-genre. Hij weet met zijn virtuose viool en zijn mooie teksten de juiste snaar te raken bij de mensen die dol zijn op zijn muziek. Daarnaast zingt hij ook nog arabische chaabi en hij heeft altijd zeer actuele maatschappelijke eigen authentieke teksten.

 Dus heb je zin in een geweldige feest dan moet je gegarandeer erbij zijn. Zodat je later geen spijt hebt.
Want dit is de kans om de Senhaji en Ahouzar van dichtbij mee te maken en op hun muziek uit je bol te gaan.